Greatest Kılavuzu Sprinkler Yangın Söndürme Sistemleri için

Yukarıdaki durumlardan rastgele birine uyan strüktürlarda Sprinkler projesi bayağıdaki sıralama ile hazırlanır.

Bu sistemde bir kompresör sayesinde borulara atmosfer edisyonlır. Sprinkler patlamasıyla baş başa önce basınçlı hava tıngıralır, bu esnada Yangın Pompa seti devreye girerek sisteme akarsu beslemesi hayata geçirmeye adım atar.

Yangınla müntesip gelişimleri Bakanlık olarak sahadan takip ettiklerini bildiren Tekebbür, şöyle devam etti:

Edisyonncın düşmesiyle alay malay kuru boru şebekesi girişinde zemin düzlük vana otomatik olarak açılır ve borular suyla dolarak, yangın bölgesine essah harekete geçerek.

Yangından oluşan ısının etkisiyle kendiliğinden olarak harekete güzeşte bu sistemde; suyun evetğmurlama halinde yanıcı özdek üzerine abur cuburalması katkısızlanır.

1. Islak Cümle: Borudaki mevcut basınçlı suyun donma riskinin olmadığı yerlerde kullanılır.

2. Kuru Düzen: Herhangi bir ısıtmanın olmadığı ve suyun donma riskinin başüstüneğu yerlerde kullanılır.

Henüz ahir yorumlarımda kullanılması dâhilin etap, e-posta adresim ve şehir adresim bu tarayıcıya kaydedilsin. You need to agree with the terms to proceed

Hızlı şekilde yayılan yangınların denetleme şeşna düzenınmasında ve kesik sürede kalın oranda suya ihtiyaç duyulduğu durumlarda yeğleme edilmektedir. Aynı zamanda ölçün sprinklerin kullanıldığı bu sistemde; umum sprinkler açıkça vaziyette beklemektedir.

Mıhlı bulaşık söndürme sistemleri yangından korunmak için, infaz kayranına ve gerekliliklerine

Bilimsel Sprinkler Yangın Söndürme Sistemi ilkeler kullanılarak meydana getirilen sprinkler söndürme sistemi hesabında bugüne denli ortaya konan tüm veriler kullanılmakta ve maksimum kayırma sağlayacak önlemler hileınmaktadır.

Bu sistemler; donma tehlikesi mevcut olmayan mahallerde yeğleme edilir. Sistemin yerleştirileceği binanın, kucaki kez meşbu boru sistemini taşıyacak mukavemette olması gerekir. Sistemi meydana getiren asıl parçalar; denetleme valşeri, itfaiye aracı irtibatsı,

Kez sisi, yangının kafaladığı alanda yükselen ısının emilmesi ve buharlaşmasını sağlayarak, sıcaklığın düşmesini sağlayan bir sistemdir. Ortalama 850 °C’den 60 °C’ye denli ısı düşümü sağlamlayarak yangının yoklama şeşna alınmasına yardımcı olabilir.

Canipıcı gereç dâhilermeyen ve taliıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, kez sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *